0407494432 info@luomasto.fi

Luomastolla osataan saa myös striimausten toteuttaminen!  Olemme viimeisen parin vuoden aikana toteuttaneet yli 30 erilaista tapahtumaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Käytössämme on helposti liikuteltava ja kompakti striimauskalusto, jolla tapahtumia voidaan toteuttaa lyhyelläkin rakentamisajalla. Tyypillisesti toteuttamissamme tapahtumissa on käytössä yhdestä neljään kameraa ja kahdesta neljään mikrofonia. Järjestelmän kokoa voidaan kasvattaa aina kulloisenkin tarpeen mukaan.

Kameroina käytämme Panasonicin sekä Sonyn kameroita jotka tarjoavat erittäin laadukasta kuvaa sekä ovat monella tapaa hyvin monikäyttöisiä.

Tärkeää striimauksen rakentamisessa on kuvan lisäksi ääni: on tärkeää, että äänestä saa hyvin selvää hyvin ilman ylimääräisiä häiriöääniä. Käytämme äänen rakentamisessa ja toteuttamisessa Roden, Sennheiserin ja Shuren laadukkaita mikrofonijärjestelmiä.

Yleisimmät käyttämämme suoratoistoalustat ovat Youtube, Zoom sekä Teams.

Luomasto toteuttanut vuosien varrella useita Petäjäveden seurakunnan tapahtumia ja yhteistyö on aina ollut joustavaa ja mutkatonta: työntekijät ovat osanneet huomioida hyvin myös kirkolliset erityistarpeemme kuten ehtoollisen sekä musiikkiin liittyvät haastavatkin yksityiskohdat. Asioiden sopiminen on nopeaa ja mutkatonta. Laatu on ollut aina korkeaa ja sitä mitä on tilattu. Ammattitaitoista väkeä!

Veikko Ahonen

Pappi, Petäjäveden seurakunta